Der findes mange forskellige slags covers til mobiler, og vi kigger på forskellene, så du kan finde det bedste mobil cover.

De fleste af alle danskere ejer i dag en smartphone, som en nødvendig del af den digitale hverdag til at streame, surfe på nettet, bruge Apps og spille spil.

En smartphone kan derfor let komme til leve en omtumlet tilværelse i tasken, lommen eller ved at blive tabt på gulvet. Derfor er et mobil cover uundværligt, hvis du ejer en smartphone, og gerne vil passe godt på den med beskyttelse.

Der er som sagt en masse forskellige slags covers til mobiler, og her vil vi forklare om dem og hvad forskellen er på de forskellige type, og endelig give dig gode råd til, hvordan du finder det bedste cover til din smartphone.

Hvilken type mobil cover har du behov for?

Der findes flere forskellige typer mobil covers, som alle er udviklet ud fra et design eller ud fra det formål, som køberen skal bruge sin smartphone til.

Vi kigger her på de forskellige mobil covers, der anvendes forskellige individuelle behov.

  • Håndværker cover: er et ekstra hårdført cover i plastik eller metal med ekstra slidstyrke
  • Læder cover: er som en tegnebog til mobilen og har tit lommer til kreditkort
  • Silikone cover: er et letvægt og løstsiddende cover
  • Plast cover: er typisk i hård plast og er tyndt og vejer lidt mere end silikone
  • Træ cover: er letvægtscover i træ eller bambus

Hvordan skal dit mobil cover se ud?

Når du har bestemt dig for, hvilken type mobil cover, som du gerne vil have til din smartphone, skal du bestemme dig for, hvordan dit cover skal se ud med hensyn til farver, print og design. Der findes mange slags mobil covers i pangfarvere og mere neutral farver, og mange kommer med billeder og prints, og andre igen er designet som et dyt eller med plastik ører. Smag er individuel, så vælge et cover, som du også kan holde ud til at kigge på i morgen, da du mange gange i løbet af dagen tjekker din smartphone, er måske ikke så smart med alt for mange fysiske ydre detaljer. Der er også træls at skulle gå med et mobil cover i lommen, der eksempelvis har ører, da det bare er upraktisk og fylder meget mere sammenlignet med et almindelig standard mobil cover.

Skal dit mobil cover have funktioner?

Du kan vælge at få efter rent cover til mobilen uden nogen former for funktioner. Du kan også gå efter et cover med lommer til kredit kort eller et cover med indbygget fod, så du kan stille mobilen, når du ser en film. Du kan også vælge et mobil cover, som er udformet som en tegnebog og med et LCD-display indbygget i flappen, så kan tjekke beskeder og opkald uden at åbne coveret. Understøtter din smartphone ikke trådløs opladning, så kan du vælge et mobil cover med indbygget trådløs opladning. Har du behov for ekstra strøm, når du er på farten, så kan du vælge et mobil cover med indbygget batteri, der kan fordoble batterikapaciteten.