Få et forspring i Minecraft Dungeons og få mere ud af spillet med vore gode råd og tips.

Vi er glade for at spille Minecraft Dungeons, og det er du måske allerede eller godt på vej til at blive. 

Derfor kan du godt have behov for nogle gode råd, hjælp og tips til spillet, og vi giver dig vores bedste råd her.

To forskellige Game Modes

Minecraft Dungeons består af 2 forskellige Game Modes, som vi gennemgår her.

1. Singleplayer

Som Singleplayer skal spilleren rede landsbyen uden at kunne få hjælp fra andre. Spilleren skal sørge for at besejre den onde kræft. for at kunne vinde og få landsbyen fri igen. Det er svært for spilleren, da han ikke kan samarbejde med nogle for at kunne gennemføre spillet lettere. Spilleren har først gennemført spillet, når han har gennemført alle missioner herunder at sætte alle borgerne og overvinde ondskabet.

2. Multiplayer

Som Multiplayer  skal spilleren redde hele landsbyen sammen med en masse andre spillere, hvorfra det er nemmere for spilleren at gennemføre spillet, da du gøre det sammen med en masse andre. En stor del af, hvorfor det er lettere og sjovere at spille som Multiplayer er, at opgaverne og udfordringerne kan fordeles ud til alle spillere. Det er også sjovere sammenlignet at spille Minecraft Dungeons sammen med vennerne. Spillet vindes og afsluttes som under Singleplayer.

Læs også: Spilanmeldelse: Minecraft Dungeons

Gode råd til hvordan spilleren overlever

Vi har her samlet vores bedre råd til, hvordan du som spiller i Minecraft Dungeons kan overleve længst mulig tid i spillet.

Spilleren skal altid sørge for at holde sig sammen med de andre spillere, så man ikke dør en efter en. Spilleren kan til gengæld overleve meget bedre da i så jagter monstrene sammen og forsvarer hinanden.

Spilleren skal altid sørge for at åbne kister for at kunne få nye våben og armor.

Man skal altid spille sammen med andre for at kunne gennemføre banerne meget nemmere.

Sådan gennemfør spilleren en mission

Først skal spilleren slå alle monstre ihjel for at kunne befri borgerne. Bagefter skal spilleren finde alle de skatte der er gemt rundt som indeholder våben og armor. Spilleren skal altid sørge for at følge efter pilen så du ved hvor man skal gå hen. Spilleren skal også sørge for at klare alle checkpointsne. Så har spilleren gennemført en mission.

Sådan skaffer spilleren emeralder

Spillere kan bruge emeralder til at upgrade sine våben, så de bliver bedre. Spilleren kan skaffe emeralder ved at gennemføre missioner, dræbe monstre, klare checkpoints og åbne skatte. Spillere får også brug for emeralder i senere missioner.