Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du forøger dine chancer for flere kills i CS:GO.

Vi giver dig nogle uvurderlige tips til verdens mest populære FPS-spil, som kan være med til at forøge dine muligheder for at vinde i spillet med en forbedret K/D ratio.

Skift taktik og position hver runde

Fjender vænner sig til din position og ved, hvor de kan forvente dig i fremtidige runder. Skift din taktik og skift din positionering. Selv hvis du bare skifter dit sted eller udgangspunkt lidt, kan det forvirre dine fjender. Valg af den rigtige position giver dig en fordel i forhold til fjenden. Brug strukturer på kortet og reducer din modstanders synsvinkel for nemt at få din modstand.

Læs også: Spilanmeldelse: Modern Combat Versus

Vær opmærksom på dine tider

Professionelle spillere bruger tid til deres fordel. Ofte kan du se kombinationer af terrorister skynder sig til de respektive bombepladser i tider så sent som 20 sekunder inden slutningen af en runde. For at gøre dette effektivt forbereder de sig i overensstemmelse hermed og prøver at strække deres modstandere ud og bedrage dem ved at falske forskellige steder. I disse 20 sekunder er det meget vigtigt at dræbe 1-2 CT-spillere og stadig have tid til at plante bomben. Når du får disse farlige tidsindstillinger til at fungere, skal du altid huske den tid, det tager at plante bomben. Inden bomben plantes, arbejder tiden til fordel for CT-teamet, men efter at den er plantet, har CT-teamet kun 40 sekunder til at desarmere bomben. På sådanne øjeblikke er det vigtigt at have mindst 1-2 defuse-sæt pr. Hold. Som praksis viser, giver forskellen på fem sekunder en kolossal fordel.

Overvej økonomien

At bruge skødesløst i CSGO kan forårsage betydelige problemer. Nogle mennesker køber fuldt ud, mens deres holdkammerater kun har 2.000 dollars til rådighed. Tæl altid dine penge, dine holdkammeraters penge og dine fjenders penge. Hvis du vinder en serie på fem eller flere runder, har modstanderne yderligere bonuspenge til hver af de næste runder, selvom de taber. For at slå deres økonomi ned skal du opgive en runde og vinde den næste. Dette vil bryde deres økonomi i de næste to  eller tre runder. Efter at have mistet en pistolrunde, kan aggressive fjender stadig spille ind i dig. De kan let dræbe dig efter dit fulde køb ved nøjagtige skud fra en Desert eagle. Den plantede bombe giver terrorister gode penge i næste runde. Dette er altid værd at huske for begge sider. Hvis du har 2.500 dollars eller mere, tilrådes det at foretage et tvangskøb. Dette er køb af pistoler, en rustning og et ufuldstændigt køb af granater. tvangskøb hjælper med at effektivt bruge resterende midler og ikke at have overskydende penge tilbage i de efterfølgende runder.

Vær opmærksom på radaren

Professionelle holder øje med radaren mere end almindelige spillere. Brug af minimap er en vigtig spilmekaniker i CSGO, lige det samme som at lytte til lyde. På radaren kan du se holdkammeraternes position, og hvilke områder der forbliver åbne for fjenden. Hvis modstandernes aktiviteter bliver synlige for dine holdkammerater, vil du også se dem på minimappet. Selvom ikke en af holdkammeraterne giver ordentlig information, kan du undertiden mærke spillet i bunden af minimappet. Opsæt minimappet og brug det effektivt.