Er du hardcore fan af Desmond Miles og Assassin's Creed 3, så kan du få stor udbytte af vores gode råd til spillet.


Hvis du har spillet Assassin's Creed 3, ved du, at der er mange aktiviteter, du kan foretage dig, ud over at arbejde dig gennem de vigtigste missioner. Vi har brugt timer på at se alt, hvad spillet har at tilbyde, så vi kan give dig råd om de bedste måder at komme videre. Uanset om du jager i Frontiers ørken, deltager i søslag på åbent hav eller sender rekrutter til at overtage østkysten, giver vores vigtige Assassin's Creed 3 tips dig al den information, du har brug for for at besejre dine fjender.

Undgå at blive afsløret i spillet

Der er en række måder at forblive uopdaget, mens du bevæger dig rundt. Det grundlæggende punkt at huske er, at løb og klatring, mens du holder R1 / RT nede, vil henlede opmærksomheden på dig selv, mens brug af X / A til hurtig gang giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigere uden at rejse mistanke. Ved at nærme dig en gruppe på to eller flere civile kan du blande dig ind i dem, som er repræsenteret af en hvid cirkel, der vises over dit hoved. Du kan blande dig med både bevægelige og stationære grupper, og så længe du forbliver i kontakt med dem, vil de fleste fjender ikke opdage dig. Når du forlader gruppen, forbliver du stadig blandet i kort tid, så du hurtigt kan skifte til andet omslag uden at blive set. Som med tidligere spil er der masser af høbunker og ly til at gemme sig i, men der er nu områder med lave buske, der kan indtastes og bruges som dækning. Som ved blanding vises en hvid cirkel over dit hoved, når du er skjult, og så længe du forbliver hængende og ikke løber, kan du sikkert bevæge dig rundt i løvet. Ved at nærme dig et hjørne og gå ind i det kan du trykke mod det og gå ind i hjørnedækslet. Selvom du ikke er helt skjult i denne position, giver det dig et godt beskyttet overblik over området foran og er nyttigt til hale og aflytning. Ved at trykke på Cirkel / B, mens du er i denne position, kan du fløjte for at tiltrække en nærliggende fjende og derefter trykke på firkant / X for at udføre et snigmord og skjule kroppen, når de kommer tæt på at undersøge. Vær forsigtig med at fløjte, når flere fjender er til stede, da de måske alle hører dig og nærmer dig sammen og finder dig.

Kom hurtigt rundt i spiluniverset

Generelt er den hurtigste måde at bevæge sig på ved hjælp af kortet til hurtig rejse mellem bestemt placeringer. Dette kan gøres inden for dit nuværende område, men når du låser op for flere områder, kan du også zoome ud til det fulde østkystkort og derefter zoome ind på et andet område og hurtig rejse til markører der. Til fods mens du holder R1 / RT for at løbe, kan du derudover holde X / A eller Circle / B, når du nærmer dig lave forhindringer for hurtigt at hvælve over dem uden at bryde dit skridt, hvilket er nyttigt, når du springer til en destination eller undgår forfølgere. At bevæge sig til fods, når sneen er faldet, kan være meget langsom, selvom du vil gå / løbe hurtigere, hvis du holder dig til markerede stier, der også vises på minikortet. Hvis du klatrer i træer, hvor det er muligt, og løber gennem grenene, kan du også gå meget hurtigere. For at rejse længere afstande på jorden er den bedste måde at komme rundt på ved at ride på heste, som ofte findes i nærheden af ​​bygder og bygninger. Senere i spillet låser du op Horse Whistle-værktøjet, som kan udstyres og bruges til straks at tilkalde en hest til din side.

Optjening af penge på den hurtige måde

Der er en række måder at tjene penge på, hver med varierende grad af effektivitet. Gennemførelse af sidemissioner såsom leverancer og mordkontrakter giver en lille indkomst, ligesom tackling af kurerer, mens du er ubevæbnet, så du ikke dræber dem, men de involverede summer er ikke betydelige. At finde skattekister er en fantastisk måde at tjene penge på, såvel som at opdage andre genstande og opskrifter, og den hurtigste måde at finde disse er at købe kort fra General Stores. Selvom dette indebærer en initialinvestering, opvejer det beløb, du opnår ved at åbne alle kister, langt omkostningerne. Ved at gennemføre befrielsesmissionerne i et område modtager du også en nøgle, der åbner alle de lokale skattekister, så du kan springe sekvenserne om lockpicking over. Mens du er ude i grænsen, vil der fra tid til anden vises templar-konvojer langs hovedruterne, og disse kan røves til en pæn fortjeneste. Når du først har fundet en konvoj og taget sig af vagterne, skal du blot nærme dig vognens bagside og søge efter en kølig £ 750 eller £ 1.500, hvis der er en anden vogn til stede. Den bedste måde at tjene penge på er ved at sælge varer via konvojer fra dit hjemsted. Når du har rekrutteret nybyggere og fået nogle opskrifter, kan du begynde at lave varer, der sælger til meget mere end de samlede værdier for deres individuelle dele. Handelsskind og andre genstande indsamlet fra jagt via konvojer er også meget rentabelt, og da der er et ubegrænset udbud af dyr ude i grænsen, kan du tjene så mange penge, som du vil, hvis du er villig til at bruge tiden på.

Vind kampen hver gang du spiller

Nøglen til at lykkes i kamp er at mestre brugen af ​​Cirkel / B-knappen. Ved at holde den nede under en kamp vil du automatisk parere de fleste angreb, men ved at vente og trykke på Cirkel / B i det øjeblik en fjende rammer dig, går du ind i en langsomtællerfase, hvor forskellige knaptryk udfører følgende træk: Firkant / X - Kill: grundlæggende angreb, der vil besejre de fleste fjender i et hit X / A - Disarm: stjæle modstanderens våben, hvis du er ubevæbnet, ellers taber de det Cirkel / B - Throw: bank fjenden ned på jorden, så de kan færdiggøres med et enkelt slag. Kast dem fra høje afsatser eller i vand for et øjeblikkeligt drab Trekant / Y - Use Tool: specielt angreb ved hjælp af dit udstyrede værktøj. Hvis der vælges et stødende våben, dræber det øjeblikkeligt enhver fjende Når du først har besejret en fjende, kan du derefter kæde yderligere angreb i en Kill Streak. Brug venstre joystick til at sigte mod den næste fjende, der bliver fremhævet, og tryk derefter på Firkant / X for at tilføje dem til din Kill Streak. Fortsæt med at tilføje fjender på denne måde, og så længe du ikke bliver afbrudt, kan du tage en hel gruppe ud i et flydende træk. Senere i spillet vil du møde hårde officerer, der vil modstå dine standardangreb, så tryk først på X / A for at stryge og bedøve dem, før du følger op med yderligere slag. Alternativt skal du sikre dig, at du har en pistol eller lignende våben i dit Tool Slot, så udløs kontraspecialangrebet beskrevet ovenfor. Grupper af bevæbnede fjender kan danne skyderelinjer, angivet med en række gule markører, der vises over deres hoveder, og forsøge at skyde dig. Når du ser disse, har du bare et par sekunder til at få fat i en nærliggende fjende ved at trykke på X / A og bruge dem som et menneskeligt skjold.

Læs også: Bliv bedre til CS:GO med disse tips og tricks