Ved du ikke, hvordan man laver en Minecraft server, så læs mere her.

Det er ikke særligt sjovt når man ikke ved hvordan man kan lave en Minecraft server sammen med sine venner, hvor det kunne være rart og få lidt hjælp og gode påhits. så man bliver bedre til spillet.

Hvad er en Minecraft server?

En Minecraft server er en server hvor dig og dine venner kan komme ind og spille på med en ip-adresse som man skal skrive ind under add server også indsætter du din ip-adresse derind og trykker join også er du og dine venner inde på serveren. 

Hvordan hoster man en server?

Man kan hoste en server ved at gøre det hos nogle andre som Minehut, Aternos og Serverpro. Der kan man nemlig hoste en server gratis uden at give en krone. Jeg vil nok anbefale Minehut da den er meget nemt at bruge og da den ikke har så mange reklamer.


Sådan kommer du i gang med at lave en Minecraft server

1. Minehut

Det første du skal gøre, er at oprette en konto på deres hjemmeside her. Når du har gjort det skal du trykke create server også kan du bestemme hvad serven skal hedde. Når du har valgt det skal du acceptere deres vilkår også er du klar til at starte serveren op. Så skal du skrive server adressen ind på også er du og dine venner inde på den.

2. Aternos

Det første du skal gøre er at oprette en konto på deres hjemmeside her. Så skal du trykke på create server også skal du lave det navn den skal hedde og bagefter skal du vælge hvad opdatering du vil spille i, også er du klar. Så skal du bare kopier server adressen og sætte den ind i Minecraft så er du og dine venner derinde.


3. Serverpro

Det første du skal gøre, er at oprette en konto på deres hjemmeside her. Når du har gjort det skal du trykke på create server også kan du bestemme hvad serveren skal hedde. Så skal du sætte server adressen ind som du valgt så er du så godt som klar til at spille sammen med dine venner.

Hvilken kategori skal din Minecraft server være?

1. Paper

Hvis du gerne bare vil have en normal creative verden eller survival, skal du helt klart vælge denne.

2. Bukkit/Spigot

Denne her skal du vælge, hvis du gerne vil lave en masse minigames på din Minecraft server.

3. Forge/Modpack

Du skal vælge den her, hvis du gerne vil have pistoler og køretøjer inde i din Minecraft server.