Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du forøger dine chancer for flere kills i Battlefield 1.


Battlefield består af flere serier, hvor en af vores favoritter er Battlefield 1, som efter vores mening er det bedste WW1-spil indenfor FPS-genren på grund af sværhedsgraden og den vellykkede multiplayer-del.

Vi giver dig her vores bedste tips til Battlefield 1, der forøger din gør dine muligheder for at vinde i spillet med en forbedret K/D ratio.

Brug Spot

Hvis du trykker på Q, mens du kigger på en fjende, får du øje på dem, fremhæver deres klasse og sætter en massiv rød markør over hovedet og på din radar. Du og dine holdkammerater kan se det. Fordi deres klasse er fremhævet, kan du endda finde ud af den bedste måde at dræbe dem på (hvis det er en spejder, skal du lukke afstanden, hvis Assault skyder fra midten / lang rækkevidde). Det visuelle sted fungerer på synsfeltet, så du mister styr på fjenden, hvis de dypper bag dækningen for længe, ​​men de forbliver på din radar, så du kan jage dem en-mod-en. Selv hvis du ikke får drabet, tjener du 25 point for en Spot Assist, og 50, hvis din holdkammerat dræber. Mens vi er ved at spotte har spejdere en ret praktisk Flare-pistol, der ikke kun opdager fjender inden for en bred radius, men det brænder dem også, hvis de løber gennem flammen. Top tip: når du spiller Operations eller Conquest og du er på vej ind i et stærkt forsvaret område, skal du bare skyde en Flare lige ind i midten. Og se Spot Assist-punkterne rulle ind, når dine kammerater vælger alle fremhævede på deres radarer.

Sådan dræber du en behemoth

Hvis du kæmper mod en behemoth, vinder du sandsynligvis alligevel et spil Conquest / Operations. De kan dog alvorligt sænke din score, og hvis behemoten vises sent i spillet, når scores er stramme. kan de svinge den til fjendens favør. Hvis du er på et kort som Sinai, hvor toget ikke kan erobre erobringspletter, er den bedste mulighed at deaktivere sine våben. Vidste du, at du kan målrette mod bestemte våben på en behemoth? Start med langtrækkende ting som mørtel og arbejd derfra. Det er svært at gøre nogen reel skade med f.eks. De tunge maskingeværer på et pansret tog, så lad dem være indtil sidste. Hvis du er i en behemoth og ønsker at få mest muligt ud af din fordel? Bliv ved med at bevæge dig, bliv ved med at spotte mål for allierede, og fang mål, hvis du kan. Togsporet løber gennem masser af erobringspunkter på Giants Shadow, for eksempel, så brug din magt til at hjælpe dit team med at få fodfæste på kortet.

Sådan får du battlepacks

Der er flere måder at få Battlepacks på. De fleste kommer fra tilfældige fald i slutningen af ​​spillet. Det fungerer i procent - normalt får 15% af alle kæmpere en pakke. Det betyder ikke noget, om du er øverst eller nederst på ranglisterne, eller hvilken tilstand du spiller. Du får sandsynligvis flere Battlepacks, der spiller Conquest, da det er en tilstand, der kræver 25-30 minutters investering pr. Kamp, og det kan give omkring 10-12 pakker på tværs af sine spillere. Bortset fra det er rent held. Du kan også købe Battlepacks for rigtige penge. Det er ret selvforklarende. Er det det værd? Nej, ingen måde - de fleste genstande i pakkerne er kosmetiske, og du kan ikke se meget af dem faktisk i spillet. Den sidste måde at få Battlepacks på er Scrap. Når du får en vare fra en Battlepack, får du en bestemt Scrapværdi for den, hvis du ikke vil have den. Almindelige genstande giver 30 Scrap, Distinguished 90 og Legendary 270. Du kan derefter bytte Scrap til nye Battlepacks, når du har sparet nok. En almindelig Battlepack koster 200 Scrap, en forbedret version koster 450 Scrap, og en Superior koster 900 Scrap.

Sådan bliver du bedre til Conquest 

Vær aggressiv, er det enkle svar. Du skal være 100% fokuseret på at overtage alle flagene hele tiden, for det er det, der tjener de rigtige point. Plus, hvis du griber et mål, kan ALLE i dit team respawne ved det. Hvis du sidder og har en snigskyttekamp med nogen uden for et mål, så spilder du din tid. Bortset fra det - sigt altid mod at overtage midten af ​​hver bane. Det er normalt mål C. Gå lige der, lige fra starten. Styr midten, og du kan håndtere de ydre mål meget lettere. Men hvis du gentagne gange smadrer dig selv mod et mål og ikke kan få fat i det, er det altid værd at spadsere til et fjernt, mindre godt forsvaret mål at give dig selv fodfæste. Kom i en tank. Motorkøretøjsvåben er overraskende nok sjældent udstyret i BF1. En fuld besætning i en tank eller landcruiser kan ofte tage og holde 2-3 mål i afgørende tid, før oppositionen får nok af et koordineret angreb sammen for at tage det ud.

Sådan bliver du bedre til Operations

I lighed med Conquest skal du være aggressiv. Det giver dig måske fodfæste, dit team har brug for for at overtage målet. Hvis du forsvarer, er et godt tip at vente, indtil et mål går tabt, når fjenden hælder på den anden, er det lettere at genvinde den første. Jeg har været i kampe, hvor vi har frustreret og udmattet fjenden fuldstændigt ved at springe mellem målene. Hvis du angriber, skal du bruge gas- og airburst til at rydde forankrede tropper. Shotguns er nyttige til derefter at angribe de områder, der er fulde af gas, ligesom Spot-blusser, der giver dig mulighed for at vurdere antallet af forsvarere. Langskudskæring kan være nyttigt, når du holder et mål som forsvarer - især på St Quentins Scar, hvor fjender har store områder med mudret, åben grund til at dække mellem mål. Imidlertid er det bedste forsvar - som med angreb - koordineret aggression mellem holdkammerater og et afbalanceret hold til at gøre det med.


De bedste våben indenfor hver class

Assault - Gå med Hellriegel 1915 Factory (til mellemklasse) eller Model 10A Hunter til lidt kortere rækkevidde. Hellriegel har en fremragende rate of fire og nøjagtighed, så dræber fjender meget hurtigt. Model 10A har en latterlig rækkevidde for en pistol. Hvis du bliver angrebet, skal du få nogle køretøjsdrabende våben som AT-granater. Eller hvis du har et kort med færre køretøjer, skal du tage raketpistolen for at udslette klynger af infanteri og nedbringe bygninger. 

Medic - Gå med Mondragon Storm (ingen optik). Det er alt hvad du behøver. Det er hurtigt nok til at vinde en-til-en-kampe, men har en anstændig rækkevidde til at modskære alle undtagen de ensomste spejdere. Læger bør virkelig altid tage en Med Pack og sprøjte (medmindre du spiller TDM eller Domination - i hvilket tilfælde skal du gå til anti-infanteririffelgranater) og røg / gasgranater. Hvorfor? Røg giver dig dækning for at helbrede allierede i nøglepositioner (som mål), og det er dit job at holde så mange allierede i live som muligt. For en mere angrebsfokuseret Medic, tag Incendiary-granaterne - disse skader og skaber en flammemur, der igen kan købe tid for dig til at genoplive. 

Support - Af alle klasser har Support mindst mulig variation, når det kommer til deres primære. Jeg finder Lewis Gun Suppressive ideel, fordi det giver øget nøjagtighed og en anstændig omdrejningstal. Det er fantastisk til at nedtage fjender på både kort og mellemklasse. Understøttelse med et reparationsværktøj er en værdifuld ressource på kort med køretøjer, så tag en (du kan også bruge den til at beskadige fjendtlige køretøjer, hvis du kommer tæt nok på). Og en ammunitionskasse til forsyninger er praktisk på hvert kort og tilstand. 

Scout - Der er masser af debat her, men jeg vil anbefale Gewehr M95 til en mere angrebssindet spejder. Den øgede kammerhastighed og mangel på krav om at zoome ud mellem skud gør det til en idé to-shot dræbningsvåben. Sikker på, det mangler punch på lang rækkevidde, men du er dødbringende midt på. For lang rækkevidde er den russiske snigskytte langt den bedste mulighed. Tag en Spot-flare pistol til enhver tid. Lokkedyr er fint for langtrækkende, men jeg foretrækker Tripwire-sprængstoffer. Efterlad et par af disse prikkede rundt på kort, og - især i dominans - er du garanteret et par ekstra drab.