Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du forøger dine chancer for flere kills i Call of Duty Advanced Warfare.


Call of Duty består af flere serier, hvor en af vores absolut favoritter er Advanced Warfare, som byder på et actionspækket og adrenalinpumpende gameplay, der er noget af det bedste indenfor FPS-genren efter vores mening.

Vi giver dig her vores bedste tips til Advanced Warefare, som vi selv har stor udbytte af, som gør dine muligheder for at vinde i spillet bedre.

1. Opgrader din Exo-dragt

Den største forskel mellem Advanced Warfare og tidligere Call of Duty-spil er, at du har lov til at opgradere noget, der kaldes din "exo-suit", hvilket giver dig hurtigere reload, mere health, længere sprint længde, en større forsyning med granater og mere. Du opnår opgraderingspoint ved at få headshots, fjendtlige kills, granat kills og finde fjendens intel. Du kan normalt få et flertal af opgraderingspointene gennem din første playthrough alene, så det er meget let at opgradere din exo-suit. Det er en god ide at opgradere Reload speed, Recoil, Sprint og Quick aim.

2. Brug din Exo dragts evner og granater

Hvert level indeholder en exo-dragt, der har visse evner designet til at gøre det lidt lettere, og det er bedst at drage fordel af dem. I begyndelsen af ​​hvert niveau informerer spillet dig om, hvilken exo-dragt du bruger, og hvilke evner det indeholder. Disse evner inkluderer stim (en midlertidig Health booster), exo shield, exo cloak, evo hover og en række andre. En evne, der er tilgængelig i enhver exo-suit, er strafe-evnen, som kan bruges ved at bevæge sig i enhver retning og trykke på Shift. Denne evne giver dig mulighed for at undvige fjendernes skud og granater. Brug af granater som threat-granaten vil vise sig at være nyttig, da trusselsgranaten afslører dine fjenders placeringer gennem vægge. 

Læs også: Spilanmeldelse: Modern Combat Versus

3. AI er din bedste ven

Fjenderne i Advanced Warfare er lidt klogere end de tidligere spil i den forstand, at de vil prøve at flash dig ved enhver given mulighed. Brug dine holdkammerater som distraktioner, så du kan få overhånd og flash dine fjender, før de flasher dig. Heldigvis kan dine holdkammerater få en god mængde kills alene. Når du har opgraderet din exo-dragt, og du har lært, hvordan du effektivt bruger dine evner, bør Advanced Warfare kun tage et par timer at gennemføre. Ligesom alle andre skydespil, skynd dig ikke med fjenderne, hold dig bag dækning og tag dig tid gennem niveauerne.

4. Reload ikke efter hvert drab

Det er instinkt at prøve at reloade efter hvert drab. Ofte har du nok skud tilbage i magasinet til at dræbe en anden fjende eller to. Reload straks efter drab af en fjende efterlader dig åben for andre fjender i nærheden, så prøv at bryde denne vane.

Læs også: Bedste gratis spil i Windows Store