Hyggeligt strategispil i flotte farver og et interessant gameplay.

Vi anmelder her Township fra spiludvikleren Playrix til Windows 10, som er et strategispil, der er sjovt og spændende, og er fyldt af missioner som er sjove.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Township: Historie

Det handler om en landmand der gerne vil lave en by, men han har brug for hjælp. Så derfor for han bygget en togbane så folk kan komme hen og hjælpe ham. De starter med at bygge en stald til hans høns og køer. Derefter bygger de en skole i byen så alle børn kan lære.


Township: Godt gameplay

Spilleren skal sørge for at dyrene på gården for noget at spise og drikke. Spilleren skal sørge for at vande marken for at kunne give afgrøder til sine dyr og butikker. Spilleren skal hjælpe menneskerne med at kunne bygge videre på byen. Når man har bygget byen færdig, har man gennemført spillet.

Township: Samlet bedømmelse

Jeg syntes det er et sjovt spil og man kan få tiden til at gå med det spil. Det er et af de sjoveste strategispil jeg har prøvet og det er ikke bare til at gennemføre. Det er et meget udfordrende spil. Tak til Playrix med at lave en god strategispil.

Township: Tekniske krav

For at kunne komme i gang med spillet Township til Windows 10, så kræver det ikke meget for PC'en at kunne køre det det kræver 1 gb ram, et grafik kort og lidt plads på harddisken så kan du komme i gang med spillet. Du kan altid til en enhver tid ændrer grafikken til den bedste spiloplevelse for dig.

Sådan kommer du i gang med Township

Township er der massevis af sjov, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare at komme i gang.

Du kan hente Township i Microsoft Store gratis her.