Underholdende og sjovt strategispil med fantastiske missioner og godt gameplay.

Vi anmelder her Spongebob Krusty Cook-Off fra spiludvikleren Tilting Point til Windows 10 som er et strategispil som er underholdende og masser af sjove levels.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Spongebob: Historie

Det handler om at Spongebob laver sin egen restaurant hvor han sælger pandekager og burger i spillet. Spilleren skal hjælpe Spongebob med at passe restauranten, Spilleren skal sørge for at kunderne er glade for maden og har lyst til at komme igen,


Spongebob: Gameplay

Gameplayet er superflot og nemt at styre og tiden går når du spiller det. Når du kommer i højere levels bliver det svære at lave mad fordi der kommer flere kunder også har man 30 sekunder pr. kunde. Der er 500 levels i alt med udfordringer. Du tjener penge ved at lave mad til folk og pengene bruger man til at gøre sit køkken bedre.

Spongebob: Samlet bedømmelse

Tiden flyver afsted med spillet, da der er mangel forskellige udfordringer og sværhedsgrader i spillet. Man skal være hurtig til at vælge, hvilken kunde der skal have mad først i spillet. Tak til Tilting Point for at lave sådan et godt strategispil.

Spongebob: Tekniske krav

For at komme i gang med spillet Spongebob til Windows 10, så kræver det nærmest intet for pc'en at kunne køre det det kræver 2 gb ram, et grafik kort og lidt plads på harddisken så kan du komme i gang med spillet. Du kan altid til en enhver tid ændrer grafikken til den bedste spiloplevelse for dig.

Sådan kommer du i gang med Spongebob

Spongebob er der masser af sjov, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare at komme i gang.

Du kan hente Spongebob i Microsoft Store gratis her.