Mangler du friske idéer og hjælp til Minecraft, så læs mere her.

Vi er rigtige glade for at spille Minecraft, og det er du sikker også, hvorfor det ind imellem kan være rart med lidt hjælp og gode påhit, så vi kan blive bedre til spillet.

Du kan også vælge at spille nogle af de mest populære spiltemaer i Minecraft lige nu.

Fire forskellige Game modes

Minecraft består af fire forskellige Games Modes, som vi gennemgår her.

1. Survival

Spilleren skal i Survival mode have noget at spise og skal bygge et hus for at kunne overleve mod farlige monster og uvejr. Spilleren får mad ved at dyrke grønsager eller spise kød fra dyr. Spilleren skal skaffe enderpearls fra en monster ved navnet Enderman og bagefter skal han dræber nogle monster kaldet Blaze for at kunne åbne en portal under jorden. Når spilleren er nået så langt skal han have noget godt armor, Sværd og bue for at kunne dræbe monsteret Ender Dragon. Man skal bruge buen til at kunne ramme nogle krystaller der flyver i luften dem skal man ramme for at kunne dræbe Ender Dragon. Når spilleren har ramt alle krystallerne skal man slå dragen ned med sit sværd også har man gennemført spillet.

2. Creative

Spilleren kan bygge lige hvad vedkommende vil i Creative, og har uendelige byggematerialer og kan flyve rundt, og bliver ikke angrebet af monstre, så det er ikke muligt at dø i spillet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og spilleren kan heller ikke dø af sult her. 

3. Adventure

Spilleren kan her kigge på andre spillers verdener uden at kunne smadre andres huse og monstrene dræber heller ikke spillen. Spilleren kan kigge lige hvor vedkommen vil uden at kunne komme til at ødelægge sin vens hus.

4. Spectator

Spilleren kan her flyve over det hele uden nogle kan se vedkommende, og spilleren kan flyve under jorden. Spilleren kan til gengæld ikke smadre ting og placere ting. Det er ligesom at være et spøgelse, der kan gå ind igennem alt ting.


Gode råd til hvordan spilleren overlever

Vi har her samlet vores bedte råd til, hvordan du som spiller i Minecraft kan overleve længst mulig tid i spillet.

  • Spilleren skal sørge for altid at have fakler på sig, så monstre ikke kommer hen til vedkommende når faklerne placeres på jorden eller på væggen.
  • Spilleren skal sørge for at have bygget et hus så zombier ikke kan komme ind, og der skal placeres fakler rundt om huset og inde i huset for at de slet ikke kommer i nærheden af spilleren.
  • Spilleren skal altid have fakler med ned når der mines, så vedkommende kan se, hvor gås hen og for at skræmme monster væk.
  • Spilleren skal altid sørge for at have en spand vand på sig, hvis vedkommende ryger ned i lavaen, så er det muligt at overleve ved at placere vandet.

Tips til hvordan spilleren skaffer mineraler

En af de grundlæggende elementer i Minecraft er at mine, og her får du vores bedste tips til at skaffe mineraler.

  • For at spilleren kan skaffe jern og guld skal vedkommende grave 17 meter ned for at kunne finde mineralerne. Ved diamanter skal spilleren grave 28 meter ned for at kunne finde mineralerne.
  • Spilleren kan kun få diamanter ved at bruge en jernhakke. Spilleren skal også bruge en stenhakke for at kunne udvinde jern.
  • Spilleren må aldrig grave ned ad, da vedkommende ellers ryger ned i lava og mister alle sine ting.
Vi håber du kunne bruge vores tips til Minecraft, og har du selv tips, du vil dele med os og andre spillere, så er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet.