Vi giver dig her 5 tips, som du kan anvende på din Surface Duo, så den bliver smartere at anvende.

Har du allerede købt en Surface Duo eller går du og overvejer investeringen, så kan du jo starte med at læse vores anmeldelse af Surface Duo for at blive overbevist.

Vi har samtidig listet 5 smarte tips til Surface Duo, som du og din Microsoft-moibl kan få stor udbytte ud af.

1. Få Windows 10 på Surface Duo

Surface Duo er udstyret med Android 10, hvilket dog ikke afholder brugeren fra at køre Windows 10 på enheden.

For at køre Windows 10 på Surface Duo skal du bruge Appen Microsoft Remote Desktop, som du skal installere på din PC via Microsoft Store og på din Surface Duo via Google Play.

I praksis sker det, at du spejler skrivebordet fra din Windows 10 PC til din Android enhed, så du kan bruge Windows 10 på enheden.

Her i Microsoft Store henter du Microsoft Remote Desktop app til din Windows 10-PC, og her henter du Microsoft Remote Desktop app i Google Play til din Surface Duo.


2. Få mere fart på Surface Duo

Som vi skriver i vores anmeldelse af Surface Duo, så er Surface Duo ikke udstyret med den sidste nye hardware, så du kan med fordel selv forsøge at øge hastigheden på din Surface Duo.

Du får mere fart på Surface Duo ved at slå animationer fra på enheden, da animationer er med til at sløve mobilen. Du slår animationer fra på Surface Duo ved at gøre sådan her. Åbn Indstillinger > Om telefon > System > Tryk på build > Deaktiver animationer.

3. Få bedre videosamtaler på Surface Duo

Når du foretager videosamtaler på din Surface Duo kan det af og til måske virke lidt gnidret og forsinket, hvorfor du med fordel nedsætte videokvaliteten på kameraet, så får du mere flydende videosamtaler.

Du åbner din kamera-App på Surface Duo. Indstillinger > Videostørrelse for at nedsætte videokvaliteten til det ønskede FPS.

4. Tag bedre noter på Surface Duo

Tager du mange noter på din Surface Duo, kan du forbedre dine noteteknik ved at benytte en Surface-Pen på din enhed, som Surface Duo understøtter. Du kan skrive håndskrevne noter med den, udføre kommandoer med den og tegne i dine noter med den.

5. Brug Surface Duo som en PC

Hvis du vil bruge din Surface Duo som en computer, så har du mulighed for at tilslutte en ekstern skærm og et fysisk tastatur for at få den rigtige PC-feeling.

Du tilslutter Surface Duo til en ekstern skræm via Chromecast og et eksternt fysisk tastatur via Bluetooth, så har du nu en computer fremfor en smartphone, så det er langt lettere at være produktiv.