Gennemført multiplayerspil med flot grafik som med garanti leverer timevis af underholdning for store og små.

Vi anmelder her Roblox fra spiludvikleren Roblox Corporation til Windows 10, som er et multiplayerspil som er et meget sjovt og strategi fyldt gameplay, der henvender sig til alle aldre.

En fordel ved spilplatformen er alle de spændende spil, som brugerne selv har skabt, og som du også kan spille.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Roblox: Mange forskellige versioner

Roblox findes og kan spilles i mange forskellige versioner.

 1)Skyde spil: Spilleren spiller på et hold og skal kæmpe mod det andet hold, man spiller 10 runder og det hold der vinder flest gange ud af 10 har vundet.

2) Parkour: Spilleren skal klare en helt masse udfordringer uden og falde i, og der er mange forskellige slags baner, du kan passe på med at blive spist af hajer eller du skal undgå og falde i vandet.

3) Tycoon: Tycoon handler om at spilleren skal passe på en base og bygge videre på den, når spilleren har bygget basen færdig, har han vundet spillet.

4) Jail Break: Spilleren skal prøve at stikke af fra et fængsel og når spilleren har stikket af fra fængslet kan han røve banke og diamanter og kan også få skyde våben ved at stjæle dem fra fængslet, du kan også sjæle biler og køre i dem.

5) Hide & Seek: Spilleren kan gemme sig ude i skoven eller inde i en skole og skal prøve at undgå at blive fundet og hvis spilleren er den sidste der ikke er fundet, har han vundet runden.


Roblox: Stort udvalg af spil

Som spiller kan du spille lige hvad man vil, fordi der er ingen grænser for, hvad du må prøve i Roblox. Man kan også lave sin egen Roblox-bane med parkour og alt muligt, så kan dine venner prøve dit spil.

Roblox: Forskellene mellem Roblox og Minecraft

Her er forskellene på Roblox og Minecraft.

1) I Roblox kan du lave fedt tøj til sin person.

2) Roblox er gratis derimod koster Minecraft penge.

3) Roblox kræver ikke så meget af PC'en i forhold til Minecraft. 


Roblox: Lav din egen verden

Spilleren kan lave sin eget verden i Roblox som du kan udgive, og andre spillere kan endda også spille på din verden og hvis den bliver rigtig populær, kan du tjene Roblox som kan bruges til tøj. Du kan selv vælge, hvad ens verden skal handle om, og du kan lave drager og riddere i sin verden, eller lave en racer-verden, hvor du kan race sammen med dine venner på din helt egen verden.

Roblox: Robux

Spilleren kan bruge Robux til at købe tøj eller unikke genstande som er sjældene i Roblox. Du kan tjene Robux ved at spillere spiller i din verden og så kan du få Robux via. det. Robux kan også blive brugt til at kunne at reklamere for ens server.

Roblox: Reklamer for din verden

Spilleren kan reklamere for sin verden så andre folk får øje på din verden så kan de gå ind i din verden og spille på den. Spilleren kan selv bestemme om hvor meget reklamen skal koste om dagen, hvor flere Robux du bruger på reklamen jo flere spillere spillere på din verden.


Roblox: Sådan laver man en verden

Man åbner en app der hedder Roblox Studio, når du har åbnet appen, kan man lave en ny verden også spilleren selv bestemme hvad verden skal hedde. Når du har navngivet verden, er du i gang. Så kan du selv lave de ting der skal indeholde i verden når det er gjordet, så trykker du på publish knappen så er ens verden udgivet så kan alle spille på den.

Roblox: Godt Gameplay

Roblox er nemt at styre og spille. Spilleren kan spille spillet uden at skulle betale for noget som helst. Roblox lover dig timevis af underholdning. 

Spilleren kan spille sammen med sine venner. Hvis du er en multiplayer spiller vil du sætte stor pris på at du kan spille sammen med dine venner. Du skal være over 7 år for at kunne spille spillet.

Roblox: Samlet bedømmelse

Roblox Corporation har udført et godt stykke arbejde med Roblox, som er et godt multiplayerspil med rigtig spændene gameplay - og samtidig skal spilleren ikke punge penge op i spillet sammenlignet med andre gratis spil. Spillet henvender sig både til Solo-spilleren og Coop-spilleren med de forskellige verdener, da der er lidt for en hver smag. Alt i alt er Roblox et interessant bud på et gratis Multiplayer spil, der heller ikke udfordrer spillerens pengepung under selve spillet.

Roblox: Tekniske krav

For at komme i gang med at spille Roblox til Windows 10, så kræver det ikke særligt meget af spillerens PC. Har du 2 GB Ram, et nyere grafikkort, som gerne må være integreret, og lidt plads på harddisken, så er du i gang. Der er altid muligt for spilleren at tilpasse grafikken i spillet for den bedste spiloplevelse.

Sådan kommer du i gang med Roblox

Roblox, der lover dig timevis af underholdning, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente Roblox i Microsoft Store gratis her.