Underholdende og særdeles vanedannende skydespil med overlegen grafik, der garanterer timevis af gratis underholdning og solidt gameplay, som vi kender det fra COD Infinite Warfare og Overwatch.

Vi anmelder her Modern Combat Versus fra spiludvikleren Gameloft til Windows 10, som er et multiperson-shooter med et sjovt, og actionfyldt gameplay, der henvender sig til alle skydeglade med team spirit.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Modern Combat Versus: Tre forskellige Game Modes

FPS-spillet Modern Combat Versus byder på tre forskellige Game Modes, som du kan se her.

  1. Spilleren skal beskytte et område hvor fjenden ikke må være
  2. Spilleren skal bare skyde alle fjenderne, og samle de mønter op de taber
  3. Spilleren skal bevogte på en maskine i spillet
Hvis du er casual-gamer, så kommer du til at sætte stor pris på Mode nr. 2, hvor du bare skal samarbejde med dine teamkammerater om at nakke fjenderne. Hurtig ind - hurtig ud.


Modern Combat Versus: Stort udvalg af spilbare agenter

FPS-spillet Modern Combat Versus byder på hele sytten spilbare agenter, som spilleren låser op henad vejen ved at gennemføre det 100 levels i spillet. Der er store forskelle på de forskellige agenter i spillet, som hver byder på sine unikke våben og skills.

Modern Combat Versus: Vellykket Gameplay

FPS-spillet Modern Combat Versus er let at styre og betjene på PC med en kombinationen af tastatur genveje, som vi kender det fra andre FPS-spil og musen. 

Spilleren kan lave sin egen klan, og spilleren bestemmer selv, om klanen skal være offentlig, hvor alle kan deltage eller en privat klan for de indbudte. Det er let at komme til at spille med vennerne, da der blot skal indtastes en kode i selve spillet. 

En stor fordel ved spillet er, at spilleren ikke er tvunget til at købe noget i spillet for at komme videre til de næste levels i Modern Combat Versus.

Læs også: Bedste gratis spil i Windows Store

Modern Combat Versus: Samlet bedømmelse

Gameloft har gjort et godt stykke arbejde med Modern Combat Versus, som byder på et underholdende Gamoeplay, og samtidig er spillet udblodigt sammenligent med andre FPS-spil. Spillet henvender sig både til langtids-gameren og den casual-gameren med de forskellige Game-modes, er det lidt for en hver smag. Alt i alt er Modern Combat Versus et interessant bud på et gratis FPS-spil, der heller ikke udfordrer spillerens pengepung under selve spillet.

Modern Combat Versus: Tekniske krav

For at komme i gang med at spille Modern Combat til Windows 10, så kræver det ikke det helt store af spillerens PC. Har du 4GB hukommelse, et nyere grafikkort, som gerne må være integreret og lidt plads på harddisken, så er du faktisk i gang. Det er altid muligt for spilleren at tilpasse grafikken i spillet for den bedste oplevelse.

Sådan kommer du i gang med Modern Combat Versus

Modern Combat Versus, der garanterer dig timevis af underholdning, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente Modern Combat Versus i Microsoft Store gratis her.