Meget sjovt og underholdende strategispil med fantasiske farver og godt gameplay.

Vi anmelder her Homescapes fra spiludvikleren Playrix til Windows 10 som er et strategispil som er sjovt og spændene og er fyldt af missioner som er sjove.

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Homescapes: Historie

Det handler om at butleren flytter tilbage til sit hus hvor han levede som barn, men da han kommer der hen er det hele bare slidt op fra væg til møbler også skal han renovere hele huset. Det er det spillet handler om hvor du simpel hen skal fikse hele huset.

Homescapes: Gameplay

Gameplayet er utroligt flot og man kan nemt styre i spillet. Når man kommer op i højere levels bliver det svære at komme op i levels og der er 5920 levels i alt. Man skal simpel hen gøre 3 på stribe for at kunne få en stjerne for at kunne fikse en ting og så bliver det lidt dyrer, når kommer op i højere levels koster det flere stjerner for at kunne reparer ting.

Homescapes: Samlet bedømmelse

Jeg syntes det er et godt spil og man kan få tiden til at gå med det spil. Det er det bedste strategi spil jeg har prøvet og det er ikke bare lige til at gennemføre. Det er et meget udfordrende spil man skal tænke meget over hvilken beslutning man tager i spillet. Tak til Playrix med at lave en god strategispil.

Homescapes: Tekniske krav

For at kunne komme i gang med spillet Homescapes til Windows 10, så kræver det nærmest intet for pc'en at kunne køre det det kræver 2 gb ram, et grafik kort og lidt plads på harddisken så kan du komme i gang med spillet. Du kan altid til en enhver tid ændrer grafikken til den bedste spiloplevelse for dig.

Sådan kommer du i gang med Homescapes

Homescapes er der timevis af sjov, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare at komme i gang.

Du kan hente Homescapes i Microsoft Store gratis her.