Clash of Irons: Blitzkrieg er et interessant krigsspil med en masse udfordringer og game modes for spilleren.


Vi anmelder her Clash of Irons: Blitzkrieg fra spiludvikleren Clash of Irons: Blitzkrieg til Windows 10, som er et 2. verdenskrigsspil med et sjovt, og spændende gameplay, der henvender sig til alle, der godt kan lide top-down shooters

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.

Clash of Irons: Blitzkrieg: Rigt udvalg af gameplay

Hovedlinjen i spillet er baseret på virkelige verdenskrigskampagner, såsom Dunkirk-tilbagetog, den polske blitz og mere. Samtidig er der tilføjet en rig række træningstilstande. Spillere kan få erfaring i Western Line-razziaer, Kursk-blodkampene, Jedi-kontraangreb og mere. Flertrådet tanksystem, tankopgradering, affaldsindsamling, forskellige vigtige dele af tanken såsom næseparti, crawler, synsglas, rustning, motor osv. kan opgraderes og forbedres. Spillet bringer også spillerne et interaktivt ekspeditionssystem. Spillerne kan hamstre korn, bygge baser, beslaglægge oliefelter, udvide deres territorium og erobre verden med ligesindede allierede. Fra hjørnet af skoven til hele kontinentet vil dine tanks udjævne alt på deres vej.


Clash of Irons: Blitzkrieg: Samlet bedømmelse

Udviklerne har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at lave Clash of Irons: Blitzkrieg, som byder på et virkelig underholdende Gameplay. Spillet henvender sig til hygge-gameren med de forskellige game modes, er der lidt for en hver smag. Alt i alt er spillet et virkeligt godt bud på et gratis krigsspil, der heller ikke tvinger dig til at købe ting under selve spillet.

Clash of Irons: Blitzkrieg: Smart tips

Du kan slå WiFi fra, fra når du spiller, så slipper du for irriterende reklamer, så du bedre kan koncentrere dig, når du spiller.


Sådan kommer du i gang med Clash of Irons: Blitzkrieg 

Clash of Irons: Blitzkrieg er et af de bedste krigsspil på Microsoft Store, som garanterer dig timevis af underholdning, og er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente Clash of Irons: Blitzkrieg i Microsoft Store gratis her.