The Chess Lv. 100 er et interesant skak spil med en masse udfordringer og tilpasningsmuligheder for spilleren.


Vi anmelder her The Chess Lv. 100 fra spiludvikleren UNBALANCE corp til Windows 10, som er et skakspil med et sjovt, og gådefuldt gameplay, der henvender sig til alle dem der godt kan lide Hjernegymnastik

For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.


The Chess Lv. 100: Hvad er Material Handicaps

Med Materielle Handicaps giver du nogle af dine brikker op til fordel for din modstander. Denne type handicap har den fordel, at den er enkel at indstille og let kan justeres til at udligne forskellen i styrke mellem de to spillere.

The Chess Lv. 100: Ti forskellige Material Handicaps

Her er en beskrivelse af de forskellige typer Material Handicaps:

  1. Even Game
  2. Knight Odds
  3. Rook Odds
  4. Rook and Pawn
  5. Two Knights
  6. Rook and Knight
  7. Queen Odds
  8. Two Rooks
  9. Queen and Two Rooks
  10. Lonely King (Det er kun kongen der kan spilles)

Læs også: Bedste gratis spil i Windows Store


The Chess Lv. 100: Fremragende Gameplay

The Chess Lv. 100 er et sjovt skakspil, hvor du kan vælge at spille mod en computer eller en af dine venner. Du kan vælge hvor sværhedsgrad fra 1 til 100, hvor 1 er let og 100 er rigtig svært. Man kan selv vælge hvordan spillet skal se ud fx kan skakbrikkerne være 3D, 2D eller en bestemt farve. Der kan vælges mellem to game modes: Rating og Normal.

The Chess Lv. 100: Samlet bedømmelse:

UNBALANCE corp har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at lave The Chess Lv. 100, som byder på et virkelig underholdende Gameplay, og samtidig er The Chess Lv. 100 et af de bedste skakspil på Microsoft Store. Spillet henvender sig både til hygge-gameren med de forskellige game modes, er der lidt for en hver smag. Alt i alt er The Chess Lv. 100 et virkeligt godt bud på et gratis skakspil, der heller ikke tvinger dig til at købe ting under selve spillet. 

The Chess Lv. 100: Smart tips

Du kan slå WiFi, fra når du spiller, så slipper du for irriterende reklamer, så du bedre kan koncentrere dig, når du spiller.

Sådan kommer du i gang med The Chess Lv. 100

The Chess Lv. 100 er et af de bedste skakspil på Microsoft Store, som garanterer dig timevis af underholdning, og er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente The Chess Lv. 100 i Microsoft Store gratis her.