Hello Neighbor 2 er et virkelig underholdende og lidt uhyggeligt sjovt puzzlespil med god grafik, der garanterer dig mange timer af gratis underholdning og solidt gameplay, som vi kender fra Hello Neighbor 1.


Vi anmelder her Hello Neighbor 2 fra spiludvikleren Tinybuild Games og Dynamic Pixels til Windows 10, som er et horror-Puzzlespil med et sjovt, og gådefuldt gameplay, der henvender sig til alle dem der godt kan lide puzzles og gåder.
For alle vores anmeldelser gælder, at vi har testet spillet i minimum 5 timer for at kunne formidle et retvisende billede af gameplayet.
 

Hello Neighbor 2: Spændende Gameplay

Hello Neighbor 2 er et Stealth Horror og Puzzle spil, hvor du bliver forfulgt af en meget mystisk skabning, mens du prøver at finde Mr. Peterson (Neighbor fra Hello Neighbor 1, Secret Neighbor, Hello Neighbor Hide and Seek og Hello Engineer), der er forsvundet efter begivenhederne i Hello Neighbor 1. Du spiller mod en avanceret, selvlærende AI, der sporer dig og tilpasser sig alle dine bevægelser og tricks - og jagter dig igennem hele spillet undtagen, når du er i din varevogn.

 

Hello Neighbor 2: Tekniske krav

For at komme i gang med at spille spillet Hello Neighbor 2 til Windows 10, så kræver det ikke det helt store af din PC. Har du 4GB hukommelse ledig, et nyere grafikkort, som gerne må være integreret, en smule plads på harddisken, 5 GB eller mere RAM og en i5 eller nyere processor så er du faktisk mere eller mindre klar til at spille Hello Neighbor 2. Det er altid muligt for dig at tilpasse grafikken til dit behov inde i spillet for at få den bedste oplevelse og det bedste gameplay.
 

Hello Neighbor 2 Alpha 1: Samlet bedømmelse

Dynamic Pixels og Tinybuild Games har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at lave Hello Neighbor 2, som byder på et virkelig spændende, underholdende og lidt skræmmende Gameplay, og samtidig er Hello Neighbor 2 fyldt med Action sammenlignet med andre horror-spil. Spillet henvender sig både til langtids-gameren og den casual-gamer med de forskellige puzzles, er det lidt for en hver smag inde for horror og puzzle. Alt i alt er Hello Neighbor 2 et virkeligt godt bud på et gratis Horror og puzzlespil, der heller ikke tvinger dig til at købe ting under selve spillet, faktisk kan du ikke købe noget andet end selve spillet, når det udkommer ud om ikke så længe.

Læs også: Bedste gratis spil i Windows Store

Sådan kommer du i gang med Hello Neighbor 2

Hello Neighor 2, der garanterer dig timevis af underholdning, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente Hello Neighbor 2 i Microsoft Store gratis her.